RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Crew flytter til Storbritannia

Sist oppdatert:
Gruveselskapet Crew har besluttet å flytte selskapets ledelse og tekniske stab til Storbritannia og vil etterhvet vurdere notering på Londonbørsen
Bakgrunnen for at hovedkontoret skal flyttes til Surrey utenfor London er et ønske om å samlokalisere både viktige operasjonelle og administrative funksjoner.

Det er ventet at den nye strukturen vil øke effektiviteten i organisasjonen og redusere driftskostnadene. restruktureringen skal sluttføres inne utgangen av juni.

Styret i Crew mener at et London-kontor gir fordeler i form av nærhet til en mengde gruveselskaper notert på London-børsen. Selskapet vil også vurdere en slik notering over tid.

IR og informasjons vil fortsatt drives fra Oslo, og etter det iMarkedet kjenner til vil både informasjonsdirektør Truls Birkeland og styreformann Hans Christian Qvist operer ut av Oslo-kontoret. Oslo-kontoret vil også ha ansvaret for eiendelene som ikke er tilknyttet gull.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere