RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Crew fortsetter i minus

Sist oppdatert:
Gruveselskapet Crew Golds gullproduksjon på Grønland er fortsatt ikke stor nok til å gi pluss på bunnlinjen og driften
Crew Gold har lagt frem et driftsresultat for sitt regnskapsmessige andre kvartal på minus 1,8 millioner dollar, etter driftsinntekter fra gullsalg på 5,8 millioner dollar. Kvartalet ble avsluttet 31. desember 2004.

Samlet for første halvår gikk Crew med et underskudd på driften på 3,4 millioner dollar, etter driftsinntekter fra to gullaster på 13,4 millioner dollar. I samme periode i regnskapsåret 2004 var underskuddet på 2,3 millioner, men da uten inntekter.

Resultat før skatt i andre kvartal endte på 4,4 millioner dollar, mot minus 0,4 millioner i samme periode i 2004 regnskapet.

Skal bli mellomstore

Crew-ledelsen med konsernsjef Jan. A. Vestrum i spissen skriver i halvårsrapporten at de opprettholder målsetningen om å bli et mellomstort gruveselskap i løpet av kalenderåret 2005.

De skriver videre at de forventer å ha på plass en løsning for den langsiktige utviklingen av nikkellisensen Mindoro i første halvår i år.

Neste gullast fra gullgruven Nalunaq vil etter planen finne sted i midten av mars.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere