RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Crew inn i varmen

Sist oppdatert:
Gruveaksjen Crew er nå på vei inn i varmen hos meglerhusene, og både Alfred Berg og Pareto Securities er ute med kjøpsanbefalinger
Det melder Finansavisen torsdag.

Meglerhusene har, etter å ha holdt seg unna gull- og gruveaksjen Crew Development, nå tatt aksjen inn i varmen. Utsiktene til gullproduksjon fra høsten og pengestrøm har gjort at både Alfred Berg og Pareto Securities har startet analysedekning av aksjen.

"En gyllen mulighet" mener Andrew Dobbing hos Alfred Berg, og mener aksjen er verdt 4,30 kroner i dag. Videre oppgang vil avhenge av utviklingen på Grønland.

Kristoffer Enger i Pareto mener ifølge Finansavisen at Crew-aksjen er verdt 6 kroner, hvorav Naunaq utgjør 2,49 kroner. Han legger til grunn en gullpris på 330 dollar og produksjonskostnader på 170 dollar pr. unse og en produksjon i 2004 på 97.000 unser og 120.000 året etter. Crew endte onsdag på 3,30 kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere