RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Crew-partner henter penger

Sist oppdatert:
Canadiske St. Jude, som er operatør og Crews partner på gullprospektet Hwini-Butre i Ghana, skal hente 80 millioner kroner i en emisjon
Tilknyttet sak: Crew-partner starter gullboring

Provenyet skal benyttes til selskapets virksomhet i Vest-Afrika, blant annet prosjektet med å få til den studien på Hwini-Butre-lisensen som kan lede til bankfinansiering og produksjon. St-Jude meldte om boreplanene tidligere denne uken.

Ifølge en melding fra St. Jude har de fått på plass en avtale med to canadiske meglerhus om plassering av aksjeenheter for 15 millioner canadiske dollar, 80 millioner kroner. Plassering er avhengig av godkjennelse fra børsmyndighetene.

Hver enhet vil bestå av en aksje pluss retter til ytterligere en og halv aksje. Rettene skal ha en løpetid på fem år og gir rett til tegning av en aksje til kurs 3 canadiske dollar. Enhetene skal i emisjonen prises til 2 dollar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere