RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Crew-styret ber om større alburom

Sist oppdatert:
Styret i Crew vil på den kommende generalforsamling i selskapet be om å utvide dagens emisjonsfullmakt med 250 milioner aksjer til oppkjøp og emisjoner
Styret i Crew vil dersom forslaget får bifall kunne neste tredoble antallet utstedte aksjer i selskapet.

Crew har i dag en autorisert 250. millioner aksjer, hvorav 175 millioner er utstedt, mens 13,6 millioner er bundet opp til opsjoner, tegnignsretter og konvertertible obligasjoner. Dermed gjenstår 61,4 millioner aksjer som styret pr. dag kan bruke til emisjoner og oppkjøpsvederlag.

De ønsker nå å øke dette med 250 millioner aksjer til, slik at det autoriserte antallet aksjer blir på 500 millioner aksjer. Det fremgår av et informasjonssirkulær selskapet har sendt ut til aksjonærene i forbindelse med den kommende generalforsamling 17. desember.

Crew med konsernsjef Jan A. Vestrum i spissen har lenge signalisert at de har klare ambisjoner å å løfte selskapet fra juniornivået til å bli et mellomstort gruveselskap. Dette skal skje i hovedsak gjennom oppkjøp/fusjoner, hvor aksjer som vederlag vil være sentralt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere