*Nettavisen* Nyheter.

Cruise kan få sparken

Nå har Hollywood fått nok av Tom Cruises bisarre oppførsel.

04.06.05 15:39

(SIDE2): Tom Cruise har alltid vært forsiktig når det gjelder scientologene - men den siste tiden har han drevet åpen reklame for sekten. Dette har skapt sterke reaksjoner hos de store filmselskapene som nå ikke vil ha noe med superstjernen å gjøre, skriver Aftonbladet.

Tom Cruises bisarre oppførsel er på vei til å gjøre den nye «Mission: Impossible» til et umulig oppdrag.

Hans scientologipropaganda, angrep på Brooke Shields og den hysteriske kjærlighetserklæringen til hans nye, unge kjæreste Katie Holmes (26) har skremt vettet av Hollywoods filmselskaper.

De vil ikke lengre satse penger på en av verdens største filmstjerner.

Spøker for «MI3»

-Framtiden for «MI3» er helt klart i fare, men vi har ikke tatt noen endelig beslutning enda, sier en av studiosjefene til New York Times.

Reaksjonene er så sterke at Paramount overveier å droppe «MI3», selv om selskapet allerede har investert en halv milliard kroner i prosjektet.

De sterke reaksjonene er resultatet av Cruises opptreden hos Oprah Winfrey. Der hoppet 42-åringen opp og ned i sofaen mens han erklærte sin kjærlighet til Katie Holmes.

-Jeg kan ikke noe for det. Jeg har aldri kjente slike følelser før, erklærte stjernen som tidligere har vært gift med skuespillerne Nicole Kidman og Mimi Rogers.

Reklame for sekten

Cruises har nå provosert sjefene i Hollywood over en lengre periode. Under innspillingen av sommerens storfilm «Världarnas krig» utenfor Los Angeles nektet han å stille opp på intervjuer hvis ikke journalistene først gikk på et informasjonsmøte i scientologenes telt.

Cruise, som selv er aktiv medlem i sekten, hadde presset regissør Steven Spielberg til å få sette opp teltet på innspilningsområdet.

Til Aftonbladet sier en av de inviterte journalistene:

-Det var helt bisarrt. Vi ble tvunget til å gå der i timesvis før vi fikk møte Cruise, sier han.

I et intervju med tyske Spiegel hevder superstjernen at han har hjulpet hundrevis av mennesker å slutte med rusmidler og at sekten har det meste effektive avveningsprogrammet som eksisterer.

Katie kler gjerne av seg

Tom Cruise gifter seg

Cruise nektet ekteskapsrådgivning

Cruise klar for ekteskap?

Se Cruises nye dame

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.