RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Cruise slår seg løs i Roma

Sist oppdatert:
Tom Cruise og kjæresten Katie Holmes er et av verdens heteste par om dagen. Denne uken har de satt Roma på hodet. Se bildene her.

(SIDE2): Turister og innbyggere i Roma fikk seg litt av en overraskelse da Tom Cruise kom susende i en speedbåt nedover elven Tiber tirsdag.

Se bildeserie nederst i artikkelen.

Cruise spiller nå inn scener til «Mission: Impossible 3» i den italienske hovedstaden, og mens han gjorde opptak i en speedbåt vinket han begeistret til crewet og skuelystne som så på.

Da han kom i land, sto kjæresten Katie Holmes og tok imot ham med et stort kyss. Fotografene har som vanlig sluppet lett til, og har fått følge de to på nært hold hele uken.

Tom Cruise er aktuell med «Klodenes kamp», og mange mener at han har brukt sitt forhold til Holmes for å skape oppmerksomhet rundt denne filmen.

De samme ryktene kan nok også dukke opp i forbindelse med «Mission: Impossible 3». Katie Holmes er aktuell med «Batman Begins» som har norgespremiere fredag.

Du ser bildene av Cruise og Holmes i Roma ved å klikke deg gjennom bildekarusellen under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere