RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Cruise-turistene kommer fortsatt til Haiti

Miami (NTB-AFP-DPA): Mens Port-au-Prince preges av enorme ødeleggelser, nød og kaos, er deler av Haitis nordkyst lite rammet av skjelvet. Og cruiseskipene fortsetter å ankre opp.

Royal Caribbean International RCI har med seg forsyninger til de jordskjelvrammede, men også hundrevis av turister som ønsker å oppleve Haitis nydelige strender.

Tre ganger i uka anløper cruiseselskapets skip Haiti, og RCI kommer ikke til å innstille trafikken som følge av tragedien. Det er viktig å holde den haitiske økonomien gående, understreker selskapet.

Gigantskipet Liberty of the Seas med plass til 3.600 passasjerer ankret opp utenfor Labadee nord i Haiti tirsdag kveld. Området er blant dem som ikke ble hardt rammet av skjelvet.

- Å bli på øya og generere inntekter hjelper, mens det å dra et annet sted ikke hjelper, sier RCI-sjef Adam Goldstein.

- Nord kommer også til å bære en god del av byrdene og lidelsene for sør, og jo mer økonomisk støtte det er i nord, jo bedre vil nord være i stand til å bære denne byrden. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere