RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Cruisemygg legger inn årene

Sist oppdatert:
Enda en av de små cruiseoperatørene er i ferd med å legge inn årene. Det er miniputtoperatøren Regal Cruises som er i pengekrise
Det var i kjølvannet av terrorangrepene 11. september 2001 at flere av de mindre operatørene i det nordamerikanske markedet gikk over ende, blant annet Renaissance Cruises.

Nå er det ettskipsrederiet Regal Cruises som har stoppet all drift og kansellert alle fremtidige seilinger. Det skjer ifølge TradeWinds etter at rederiets eneste cruiseskip er tatt i arrest som følge av manglende oppgjør etter et veftsopphold.

Det 1953-bygde Cruiseskipet Regal Empress på 21.900 bruttotonn ligger nå i arrest i hjemmehavnen Port Manatee i Florida. Skipet har plass til 1.065 passasjerer, ifølge Trade Winds.

Regningen rederiet ikke klarer å gjøre opp er på 750.000 dollar, eller 5,3 millioner kroner. Rederiet håper de skal klare å gjøre opp gjennom salg av virksomheten, noe de skal ha forsøkt en stund. Forhandlinger om å unngå en arrest fik ikke et positivt utfall.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere