RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

CryEngine 3 til PS3 og Xbox 360

Sist oppdatert:
Det ikke bare PC-spillerne som skal få gleden av Cryteks nyeste teknologi.

(Spill): Utviklerhuset Crytek har annonsert at de har klart å overføre teknologien i spillmotoren CryEngine 3 til Xbox 360 og Playstation 3, skriver Arstechnica.com.

Det er svært gode nyheter når vi tenker tilbake på hvor imponerte vi ble over grafikken i «Far Cry» og «Crysis» på PC. Med CryEngine 3 blir de spillene som retrospill og regne. Se hva motoren er i stand til å gjøre her.

I et tidligere intervju med Edge forklarer Cryteks Mark Atkinson at jobben har ikke vært helt enkel. Og selv om motoren fungerer omtrent likt på PS3 og Xbox 360 vil det også være noen forskjeller.

- De to plattformene er jevnbyrdige og kjører på samme hastighet. Hvis spillet er tung på grafikk kjører det litt raskere på Xbox 360, men hvis det tung på fysikk og partikler tar prosessoren over og spillet kjører litt raskere på Playstation 3, forklarer Atkinson.

På forsiden av Spillmagasinet finner du flere saker om spill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere