RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Cæsar»-stjerne ut av skapet

Foto: Paul Weaver (Paul Weaver)
Sist oppdatert:
- Jeg er lesbisk, sier Kimberly Larsen.

(SIDE2): De fleste kjenner henne kanskje best som «Tause-Tove» fra Hotel Cæsar eller som programleder i musikkanalen «The Voice». Nå forteller Kimberly Larsen (29) om sin jentekjæreste.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

- At det er ei jente jeg har forelsket meg i synes jeg ikke spiller så stor rolle. For meg har det ikke vært en stor greie å fortelle folk at jeg nå har jentekjæreste, sier hun til «God kveld Norge». Reportasjen i sin helhet kan du se førstkommende lørdag i programmet på TV 2.

Kjæresten er 28 år gamle Manya fra Oslo. For tiden bor paret sammen i Thailand hvor de har tilbrakt det siste året sammen med Larsens sønn, Patrik (11), som hun har fra et tidligere forhold, det melder programmets nettsider.

Bare positiv respons
Larsen forteller at familie og venner har tatt «nyheten» veldig bra og at hun bare har fått positive tilbakemeldinger. Når hun flytter tilbake igjen til Norge vet hun imidlertid ikke.

LES OGSÅ
Frekke Kimberlys moter

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere