RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Cupkampen gårdirekte på VIF TV

Sist oppdatert:
VALLHALL (vif.no): VIF TV skal sende cupkampen mellom FF Lillehammer og Vålerenga i kveld direkte. Det er første gangen i Norge at en klubb tar produksjonsgrep om sin egen kamp.

Det er CIK Media og Vålerenga fotball som står bak VIF TV .
- Vi har jobbet med dette prosjektet i lang tid, og er glade for at det nå er gitt grønt lys, sier mediesjef i Vålerenga fotball Bjørn Olsen til vif.no.

- TV2 har rettighetene til cupkampene, men de skal ikke bruke sendeflater til å vise denne kampen direkte. Derfor går vi inn å tar jobben sjøl, sier Olsen.

Dette bør bli en godbit for Klanen og andre VIF-fans som ikke har muligheter til å ta turen til Lillehammer torsdag. Kampstart er 18.00.

Kampen skal dekkes med fem kamera, egen kommentatorer, sidekommentator og indrebane-intervjuere. Hovedkommentator blir VIF TVs egen Arild Rønsen. vif.no's webredaktør Lasse A. Vangstein tar jobben som sidekommentator.

- Stor takk til TV2, Nettavisen og Telenor for at vi får lov til å gjøre dette, sier Olsen, som regner med stor trafikk på viftv.no torsdag kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere