RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Iphone (Iphone)

Da er datoen klar

Sist oppdatert:
Vi vet når du endelig kan få kjøpt ny iPhone i Norge.

Apples nye mobiltelefon iPhone 3GS er for lengst lansert i USA, og i Norge var det lenge snakk om at den skulle komme 9. juli. Men som Nettavisen kunne fortelle i forrige måned så ble denne lanseringen betydelig forsinket - og verken Telenor eller Netcom var i stand til å sette en nøyaktig dato for når telefonen faktisk ville komme i norske butikker.

Samtidig lansering
Men nå har Netcom og Telenor bestemt seg. Telefonen kommer på julis aller siste dag.

- Vi gleder oss til å få Apples nye vidunder ut til kundene våre, og vet at mange har store forventninger til den nye telefonen. Så blir det spennende å se om køene utenfor butikkene blir like store som på NetComs lanseringsdag for iPhone 3G i fjor sommer, sier NetComs kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus i en pressemelding.

Telenors informasjonssjef Atle Lessum bekrefter også overfor Nettavisen at 31. juli blir dagen de legger telefonen ut for salg til sine kunder.

Hva prisen blir på telefonen vil ikke bli offentliggjort før senere.

En evolusjon - ingen revolusjon
Den nye 3GS ser identisk ut som dagens 3G-modell, men har fått betydelig raskere maskinvare, samt et belegg på skjermen som skal være motstandsdyktig mot fingermerker. Telefonen er også utstyrt med videokamera - og alle nyhetene i iPhones progravareversjon 3.0 - som blant annet inkluderer MMS-støtte, tastatur i breddeformat, klipp-og-lim-funksjon og mye mer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere