RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Da er vi i gang!

Sist oppdatert:

Første program er her og vi er jo selvsagt spent på om folk liker dette vi har laget. Om vi klarer å spre bare 15% av den morroa vi hadde under innspillingen ut til seerne, så er vi fornøyd. Først må jeg jo si at dette er første gang jeg er programleder i ett slikt type program. Tidligere har jeg bare vært programleder i ”Fylkesrunden” på TVSunnmøre, og vi kan vel trygt si at dette er ganske annerledes! Før har jeg ikke hatt noe ansvar i det hele tatt. Da har jeg bare kunnet være tullete og si det jeg ville. Og gjett om jeg har hatt lyst til å bare tulle med gjestene hele veien her også, men her må jeg også tenke på at dere hjemme skal skjønne det vi driver med så jeg må jo snakke til dere og. Det er faktisk ganske vanskelig å se inn i en svart kameralinse og tenke på at det sitter personer inni den og ser på som jeg skal prate til.

Legg merke til at jeg gjennom programmene ganske bevisst prøver å gi alle deltakerne en klem, både kvinner og menn. Noen synes det er veldig naturlig, men noen er litt tilbakeholdne. Jeg er liksom en litt overivrig Trond Giske som prøver å presse klemmene mine på fire statsministere

Mine første gjester er Inger Lise Rypdal og Knut Anders Sørum på Lag A, og Åge ”Glam” Sten Nilsen og Christin Bastiansen på Lag B.

Med denne fantastiske gjengen blir det veldig bra. Det er en ting som slår meg, og det er hvor utrolig flott Inger Lise Rypdal fortsatt er! Hun har jo vært med i musikkbransjen i mange herrens år, men fortsatt ser hun ut som hun kunne vært guide på Tenerife. Og synge kan hun virkelig!! Knut Anders er fra nesten samme plass som Inger Lise, og de har også sunget sammen før. Han vant jo Grand Prix med låten ”High” for noen år siden, men han kan synge mye mer enn Grand Prix-låter.

Christin Bastiansen er ett relativt ukjent blad som vi ble kjent med mens vi drev og utviklet dette konseptet. Hun har tidligere vært med i bl.a. Beat for Beat (et eller annet program på NRK 2 tror jeg), og kan virkelig synge. Legg merke til navnet, for hun kommer vi til å høre mer fra. Siste gjest er en veldig hyggelig fyr som dere kjenner som vokalist i WigWam. Glam, eller Åge som han egentlig heter, synger rett og slett så sinnsykt bra at man får gåsehud!

Og ikke minst må dere legge merke til de fantastiske 15 personene som sitter blant publikum som har gitt alt foran kamera, og sunget sine favorittlåter. De har vært helt utrolige. Uten de hadde ikke dette vært mulig. Mange av de får nok sjokk når de hører seg selv synge, for det er ikke enkelt å synge med DRITHØY musikk på øret!

Kos dere med programmet og bruk gjerne mulighetene dere har på sidene våre. Her er mye snacks!

Snakkes

Terje

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere