RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Da Gunn Helene skulle vaske klær dukket denne opp

Denne kondomen dukket opp i flasken med Omo Color
Denne kondomen dukket opp i flasken med Omo Color Foto: Privat
Sist oppdatert:
Dette fant Gunn Helene Jensdatter Kibsgaard i vaskemiddelet. Produsenten sier det er et mysterium.

Rana Blad: Torsdag i forrige uke kjøpte Kibsgaard er flaske Omo Color og dro hjem for å vaske klær. Da hun skulle tømme vaskemiddelet opp i vaskeballen stoppet det opp.

- Jeg hadde akkurat kjøpt en ny flaske Omo Color og skulle sette på en maskin med klær. Da jeg skulle tømme innholdet opp i vaskeballen stoppet det opp og jeg forsto ikke hvorfor. Jeg så ned i flasken og det så ut som om innholdet hadde klumpet seg, men da jeg fikk det opp ble jeg så paff at jeg nesten ramlet oppå vaskemaskinen. Det jeg fisket opp var nemlig en kondom, sier hun til Rana Blad.

Sender inn

Hun syntes hendelsen var svært ubehagelig og tok kontakt med produsenten Lilleborg.

- De sa jeg skulle sende inn flasken slik at de fikk undersøkt innholdet. De mente dette måtte være sabotasje, sier Kibsgaard.

Produsenten sier de ikke forstår hvordan innholdet har havnet i flasken.

- Et mysterium

- Det stemmer at vi fredag 31. oktober ble kontaktet av en kvinne om denne saken. Vi har stor forståelse for at dette har vært en svært ubehagelig opplevelse, og vi beklager på det sterkeste opplevelsen hun har hat, sier sier kommunikasjonsansvarlig i Lilleborg, Anne Gjemdal til Rana Blad

- Vi har vært i dialog med kvinnen og ble enige om at hun så snart som mulig sender flasken inn til oss slik at vi kan analysere innholdet. Vi regner med å motta flasken en av de nærmeste dagene.

- Det hele fortoner seg som et mysterium for oss. Det er teknisk umulig at et fremmedlegeme som dette kan komme oppi flasken gjennom selve produksjonsprosessen. Det er heller ikke registrert avvik ved fabrikken knyttet til produksjonsdato. Vi vil nå gjøre alt vi kan for å komme til bunns i saken,

Les flere saker hos Rana Blad


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere