*Nettavisen* Nyheter.

Da Vinci-Dan: - Märtha høres opplyst ut

VIL MØTE MÄRTHA: - Jeg vil gjerne møte henne, sier forfatter Dan Brown om prinsessen. Foto: (Getty Images)

Suksessforfatteren er fascinert av prinsessens englebok.

31.10.09 14:43

(SIDE2): I et intervju med Dagbladet uttrykker forfatteren av «Da Vinci-koden» Dan Brown sin begeistring for prinsesse Märthas bok «Møt Din Skytsengel».

Få nytt fra Side2: Klikk her!

- Et opplyst menneske
- Er dette den samme prinsesse som ga ut ei eventyrbok for noen år siden? Dette høres fascinerende ut. Det hadde vært hyggelig å møte henne. Hun høres ut som et opplyst menneske, sier suksesforfatteren.

Brown legger likevel til at også han, som mange andre, ville vært negativ til tematikken i Märthas bok for noen år tilbake.

- Hadde du spurt meg om dette for seks år siden, ville jeg vært skeptisk. Men siden «DaVinci-koden» er jeg blitt mer åpen, sier han.

Vince Vaugh i fanklubben
Også skuespiller Vince Vaughn, som gjester «Skavlan» sammen med prinsessen fredag kveld, ser ut til å være svært så fascinert av Märthas engler.

- Det er første gang jeg har møtt en kongelig. Jeg har fått oversatt at dere har gitt ut bok, gratulerer, og litt om hva det handler om. Hvordan er min aura? Jeg er nesten redd for å spørre om det, lo Vaughn.

Prinsessen selv uttalte i forrige uke at hun skjønner de som bruker boka «Møt Din Skytsengel» som et argument mot monarkiet.

- Jeg forstår kritikken, men jeg deltar ikke i debatten, forteller prinsessen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag