RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dagbladet-journalist blir debattstemme

Sist oppdatert:
Dagbladets Nina Kraugerud er ansatt som Kanal4s debatt-profil. Hun skal lede kanalens politiske debatter fem dager i uken.

Kraugerud kommer fra Dagbladet der hun har vært reporter i politisk avdeling i et og et halvt år. Hun har også vært politisk reporter i TV 2, VG og Nettavisen.

- Jeg gleder meg stort til å være med på bygge opp en helt ny mediebedrift. Som ung kvinnelig debattleder vil jeg være et alternativ til alle de middelaldrende menn som preger mange av debattene i etermediene i dag, sier Kraugerud.

Hun legger til at målet er at debattprogrammet skal sette dagsorden, at lytterne skal få ny kunnskap og god underholdning når de hører Kanal4s politiske debattprogram

- I Nina Kraugerud har vi funnet en journalist som både er reflektert, tabloid og uredd. Jeg er meget godt fornøyd med at hun takket ja til stillingen, sier redaktør i Kanal4, Anne Jortveit, i en pressemelding.

Hun viser til at kanalen ønsker å ansette unge dyktige jenter fordi de tror at dette kan bli et varemerke og et konkurransefortrinn for kanalen.

- Jenter er dessverre mangelvare innen politisk debatt i etermediene. Derfor er vi svært glade for at vi oppdaget Ninas talent for radio, sier Jortveit.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere