RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dagbladet snuser på P4

Sist oppdatert:
VG kan få kamp om radiokanalen P4. Dagbladet skal også være aktuell som ny partner for P4.

Kanal4 har allerede fått TV 2 inn på eiersiden. Samtidig ble det kjent at VG lukter på P4. Nå vil også Dagbladet kaste seg inn i kampen om radiolytterne.

Ifølge Dagens Næringsliv kan avisen være aktuell som ny partner for P4, som trenger en ny strategisk eier i kampen mot Kanal 4. Det er ikke mer enn et knapt halvår siden det sist ble spekulert i Dagbladets radiointeresser. Den gangen i forbindelse med Berner Media, hvor DN skrev at Dagbladet skulle være interessert i P4 og Dagens Næringsliv. Hva som skjer med de planene vites ikke.

Ifølge avisen ønsker ikke Dagbladets ansvarlige redaktør Thor Gjermund Eriksen å kommentere saken, mens P4-sjef Rune Brynhildsen bekrefter at flere aktører er interessert i å gå inn på eiersiden.

Medieanalytiker Atle Vereide i Orkla Enskilda Securities sier til DN at han ser mange synergier mellom P4 og en av de to store tabloidavisene. Han tror det blir lettere for Dagbladet enn Schibsted-dominerte VG å få godkjent et oppkjøp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere