RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dagens dobbel på børsen

Foto: Montasje (TV 2 Interaktiv)
Sist oppdatert:
En aksje har doblet seg i verdi på Oslo Børs.

Verft- og verkstedgruppen MIS fikk et nettoresultat i fjerde kvartal på 8 millioner dollar. Det er en bedring fra 4,1 millioner i samme kvartal i 2007.

NA24 iMarkedet – siste fra finansmarkedene

Driftsresultatet før avskrivninger (EBITDA) falt derimot til 10,5 millioner fra 13,1 millioner dollar i fjerde kvartal 2007. Det skjer samtidig med at driftsinntektene økte til 125,1 millioner dollar fra 90,7 millioner.

Mis opprettholder de positive utsiktene for fremtiden etter at de hadde en ordrereserve på mer enn 700 millioner dollar ved utgangen av året. De mener ordrereserven reflekterer at olje- og gassmarkedet i Midtøsten holder seg bedre enn i resten av verden, og at det skyldes at kostnadene med å utvinne olje og gass er betydelig lavere.

- Vårt fokus forblir på å ferdigstille nybyggingen av riggene, og det vil markere en betydelig oppnåelse for både MIS og energibransjen i regionen. Med det i tankene står vi fast på vår forpliktelse til å øke markedsandelen over hele vår verdikjede inkludert tradisjonell virksomhet, som er en del av vår langsiktige strategi, sier konsernsjef Kevin J. Hudson.

MIS-aksjen steg 110 prosent til 6,30 kroner, men volumet er ikke all verden.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere