RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dagens modell-kandidat

20 jenter kniver om en finaleplass i Årets Ansikt. Hver dag presenteres en ny kandidat. I dag møter du Anette Augestad (18).

(SIDE2): Annette bor i Skien og leste om Årets Ansikt-konkurransen på Spray.no. Deretter bestemte hun seg for å sende inn noen bilder.

  • Se alle modellkandidatene nederst i artikkelen

- Det er jo en stor konkurranse, og man får ikke for mange sjanser her i livet så da var det bare å prøve seg. Det er en fin åpning til modellbransjen i og med at det er en seriøs konkurranse.

Har du jobbet som modell tidligere?
- Litt. Tok mine første prøvebilder som 16 åring, og fikk jobb for Dot-G Clothing i Amsterdam samme sommeren. Utenom det så har jeg kun jobbet litt TFP med noen få fotografer. Deltok i Miss Teen 2004.

Hva gjør du til vanlig?
- Bruker veldig mye av tiden min til hest. Har drevet med det siden jeg var 7 år, og er lidenskapelig forelsket i disse dyrene. Eier en ridehest, så da må jeg selvfølgelig også jobbe i og med at det er alvorlig dyrt! Fullfører VGS som privatist.

- Utenom hesten så er jeg veldig interessert i musikk. Lagde en del musikk før, spilte elektronika og skrev mye tekster. Holder litt på fortsatt, men foretrekker som regel å gjøre litt andre, sosiale ting. Drar gjerne ut og fisker, eller tar en tur ut med venner. Leker rundt som hobbyfotograf til tider. Like glad i å være bak kamera som foran.

Send inn din stemme
For å stemme på Anette Augestad sender du kodeordet A14 til 2004. Dette koster kroner 5,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere