RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dagsavisen-redaktør til Aftenposten

Sist oppdatert:
Aftenposten ansetter to nye redaktører. Hilde Haugsgjerd, nå sjefredaktør i Dagsavisen, blir ny sjef for aftenutgaven, mens avisen henter sin nye featureredaktør fra KK.

Kjersti Løken Stavrum har takket ja til jobben som featureredaktør i Aftenposten, og forlater dermed stillingen som sjefredaktør for Kvinner og Klær.

Nok en oppryddingsjobb
Hilde Haugsgjerd går fra sjefsjobben i Dagsavisen og tar over roret i Aftenposten Aften. Haugsgjerd forlater avisen etter tre og et halvt år, og står nå foran en tøff jobb med å snu aftenutgaven. Avisen har hatt nedadgående lesertall, og det har vært intern uro knyttet til satsingen på produktet.

Aftenposten ansatte i forrige uke Kristin Skogen Lund som ny salgs- og opplagsdirektør, og Tanta har dermed fått betraktelig flere kvinner inn i toppstillinger.

Lang erfaring
Hilde Haugsgjerd var tidligere politisk redaktør i Dagbladet og jobbet 14 år i avisen. Haugsgjerd har også vært leder for Rød Valgallianse, journalist i Vårt Land og informasjonssjef på Rikshospitalet.

Kjersti Løken Stavrum ble Norges yngste ukebladredaktør da hun som 31-åring tok over ledelsen i KK. Før dette hadde hun jobbet ti år og i ulike lederstillinger i Aftenposten. Løken Stavrum har hovedfag i statsvitenskap.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere