*Nettavisen* Nyheter.

Damene du aldri kan date

Disse damene kan du ikke prøve deg på, uansett hvor desperat du er.

02.12.07 15:42

(SIDE2): Jo lenger du har vært singel, jo lavere krav stiller du til fremtidige dater. Men det er noen kvinner som alltid vil være uaktuelle.

Det har ikke noe med utseende eller personligheten hennes, men plasseringen hun har i livet ditt.

1. Søsteren til kompisen
De du kjenner best appellerer også mest, men kompisens søster bør du holde deg unna. Så snart du går inn i et fohold til henne blir forholdet til kompisen unaturlig; du kan ikke klage over svigerfamilien eller andre problemer, og jo fort du driter deg ut vil han mest sannsynlig banke deg.

2. Sekretæren
Den gamle klisjèen om sjefen og sekretæren er rett og slett en dårlig ide. Selv om det går bra mellom dere vil medarbeiderne følge nøye med, og du blir lett utsatt for sladder. Går det dårlig kan du få problemer både lovlig og ellers, og hun kan spre rykter. Uansett er det en voldsom distraksjon fra arbeidet.

Klikk på bildet for å forstørre.

3. Eksen
Etter noen måneder med de tre måltidene du klarer å lage selv er det lett å begynne å savne eksen. Du innbiller deg at hun alltid var så snill og at hun alltid ryddet eller sto klar med et godt måltid til enhver tid. Gradvis går du inn i en illusjon og glemmer grunnen til at dere slo opp. Men sannheten er at hvis dere har slått opp en gang er det mest sannsynlig at dere vil gjøre det igjen.

4. Den heite
Det er lett å bli forvirret og godtroende, særlig når kvinnen foran deg er ubeskrivelig sexy. Det er kanskje greit for en natt, men ikke innled et forhold til noen du ikke vet noe annet om en BH-størrelsen.

5. Vennens eks
Uansett hvor lenge det er siden, hvem som slo opp med hvem eller om kompisen din har ertsattet henne med en annen; vennens eks er ikke lov. Hvis du overhodet verdsetter vennskapet må du blåse i henne uansett hvor heit hun er. For går du for henne det vil også ryktet spre seg, og du blir kjent som han som roter med eksene til vennene dine.

Klikk på bildet for å forstørre.

6. Den verpesjuke pirayaen
Intet mindre. Hun vet nemlig akkurat hvordan hun skal kontrollere deg, og viker ikke for å bruke sex som maktmiddel. Så fort du har invitert henne inn tar hun over livet ditt, for å skape det hun vil ha. Så ikke la deg styre, for plutselig er du far uten at du er klar.

7. Stripperen
Det virker sikkert kjempekult å ha en stripperkjæreste, men sannheten er at hun garantert oppfører seg helt annerledes privat enn på klubben. Det er en jobb, ikke en livsstil. I tillegg vil du med stor sannsynlighet ha vansker med å takle oppmerksomheten hun får fra andre menn.

(Kilde: AskMen)

Er du fornøyd med oss? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Les også:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.