RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Damer angrer på sex

Sist oppdatert:
Mens kvinner ofte angrer på en one night stand, har ikke menn de samme samvittighetskvalene dagen derpå.

(SIDE2): Nær to tredjedeler av kvinnene som deltok i en undersøkelse gjennomført av Cosmopolitan hadde hatt en one night stand, og nesten alle hadde angret derpå.

Mennene derimot angret sjelden dagen derpå, og faktisk mente nesten halvparten av sex med en de ikke hadde et forhold til fra før var bedre enn med noen de var sammen med.

Årsakene til at kvinner hadde en one night stand ble ofte oppgitt til å være at de prøvde å komme over et samlivsbrudd eller at de tenkte «hvorfor ikke, vi er da voksne mennesker». Alkohol var også ofte en medvirkende årsak.

Ifølge undersøkelsen hadde mange av kvinnene ett eller to one night stand i løpet av livet, men 30 prosent opplyste at de hadde det en eller to ganger i måneden. En prosent oppga at de hadde det nesten hver helg.

Rundt halvparten av kvinnene opplyste at de håpet at deres one night stand skulle resultere i et lengre forhold. Hele 40 prosent av mennene i undersøkelsen svarte at de kunne ha en one night stand når det måtte være.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere