*Nettavisen* Nyheter.

Dan er dødskul

Dan er død, og trives dårlig med det. Enda verre er det at hans erkefiende lever. Finn ut hvordan det går i «MediEvil: Resurrection».

Sir Dan Fortesque har gjenoppstått fra PSones evige jaktrmarker og lever i beste velgående på Playstation Portable, til tross for dårlige kritikker.

Jeg kan ikke forstå hvorfor «MediEvil: Resurrection» har fått såpass dårlige kritikker. Hva så om vi har sett det før, hva så om ikke utviklerne finner på noe helt nytt?

«Pac-Man» er fremdeles like morsomt, og det er «MediEvil» også (uten sammenlikning for øvrig). Mange av dagens spillere var dessuten for unge til å huske originalspillene.

Svart humor
Dan er død. Bare det er festlig, særlig nå det beskrives i tykke lag med erkebritisk aksent av spillets forteller.

Og resten av «MediEvil: Resurrection» er dynget med svart humor, du smiler deg gjennom hele spillet - bortsett fra når du ler deg ihjel... Hø hø (ok, den funket ikke helt).

Kommentarene sitter løst, og det sjeldent platt. Britene kan jo tross alt utvise den ultimate, mest beksvarte humor.

Hjelpesystem
«MediEvil: Resurrection» er et eventyrspill. Du løper rundt i en verden fyllt av andre døde på jakt etter din erkefiende. På veien må du svinge sverdet ivrig, lete etter amuletter, våpen og utstyr og passe på å ikke dø - igjen...

Dan må løse en rekke oppgaver, men du risikerer aldri å sitte bom fast. Et nytt hjelpesystem hvor spillets forteller gir deg noen velmenende hint, sørger for at du finner veien uten altfor mye hodebry.

Utviklerne har dessuten balansert systemet godt slik at spillet ikke blir for lett.

Du kan dessuten lagre hvor du vil i spillet i tilfelle busstoppet kommer raskere enn du trodde.

Flere spillere
«MediEvil: Resurrection» er hovedsakelig et enmannspill, men støtter likevel to spillere over det trådløse nettverket som er bygget inn i PSP.

Dessverre har vi ikke fått testet denne funksjonen, men skal angivelig bestå av åtte minispill.

En eller to spillere, «MediEvil: Resurrection» er et strålende spill du ikke vil angre på å ha kjøpt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.