RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Daniel-dobbel ga uavgjort

Sist oppdatert:
JESSHEIM STADION (vif.no): Vålerenga og Lillestrøm spilte 3-3 i en treningskamp på Jessheim Stadion tirsdag kveld. Daniel Fredheim Holm puttet to for Enga, Ronny Johnsen det første.

Lillestrøm startet kampen best, og tok ledelsen etter 18 minutter ved Bjørn Helge Riise. Innlegget fra venstre fant Riise, som fra kort hold kunne styre ballen bak Øyvind Bolthof i Vålerenga-målet.

Vålerenga tok seg sammen, og kjempet seg inn i kampen igjen. Etter 33 minutter fikk de også betalt etter en kontring. Kampens store spiller, Daniel Fredheim Holm, fant Ronny Johnsen som for dagen spilte sentral midtbane. Veteranen dro av en forsvarer før han satt ballen ned til høyre for keeper.

SCORET: Ronny Johnsen scoret Vålerengas første mål mot Lillestrøm. Her feirer han scoringen mot Sandefjord i serien sammen med Freddy dos Santos (Foto: Thomas Brekke Sæteren)
SCORET: Ronny Johnsen scoret Vålerengas første mål mot Lillestrøm. Her feirer han scoringen mot Sandefjord i serien sammen med Freddy dos Santos (Foto: Thomas Brekke Sæteren)

- Ronny spilte midtbane i dag, fordi vi har fire veldig gode midtstoppere, som alle trengte en gjennomkjøring. Samtidig var Steinar Strømnes og Thomas Holm forhindret fra å spille, og da var det naturlig å prøve Ronny i en sånn rolle, hvis det skulle bli aktuelt senere i sesongen, forklarer Petter Myhre til vif.no

- Han klarte seg godt, scoret et fint mål, og gjorde jobben sin, skryter han.

Best etter pause
Vålerenga var også det beste laget i perioden etter hvilen, og gikk etter hvert opp til 3-1, etter to scoringer av Daniel Fredheim Holm. Den første kom etter at Vålerenga hadde presset Lillestrøm hardt, og hatt noen cornere på rad. Hele perioden ble startet av at Jarl André Storbæk fant åpningen med en fantastisk tunnel på Espen Søgård, som igjen startet et pent angrep.

Innbytter Alexander Mathisen fikk ballen etter Vålerenga gjenvant den fra Lillestrøm, og på hjørnet av 16-meteren dro han av en mann og la tilbake til Fredheim Holm som fra 17 meter kontrollert plasserte ballen nede til høyre for keeper. Da var det spilt 53 minutter.

Kun seks minutter senere var Fredheim Holm frampå igjen. Freddy dos Santos kastet til Rune Lange som fikk kontroll på ballen, før han sendte den til Fredheim Holm, som igjen satt den nede til høyre for keeper, men denne gangen med ”feil” fot, den høyre.

- Jeg håper Daniel har åpna målkontoen med denne kampen, og har stor tro på at han vil prestere bra mot Molde på søndag. Dette gir han ekstra selvtillitt, og han kjenner at ting fungerer. Det er vi glade for, sier Myhre.

Fornøyd Myhre
Lillestrøm reduserte og utlignet Vålerengas ledelse i løpet av et par minutter kvarteret før slutt, slik at kampen endte 3-3.

- Siste halvdel av første omgang og første halvdel av andre omgang er jeg veldig fornøyd med, da var vi gode. Vi hadde mye bra bevegelse, og vi viser at vi er gode når vi bruker ballen og beveger oss, sier Myhre.

- Jeg er godt fornøyd med gjennomkjøringen vi fikk i dag. Vi fikk kjent litt på kroppen hva vi gjør når vi lykkes, og hva vi gjør når vi sliter. Da kan vi også se på hva vi kan gjøre annerledes. Det var en god erfaring å ha med seg, samtidig som vi fikk blåst ut litt.

Når Vålerenga og Lillestrøm møtes i serien, ender det gjerne med få mål i tette og sjansefattige oppgjør. Helt naturlig, skal vi tro Myhre.

- Det går nok litt på at det er strammere i serien, og at man tar litt mindre sjanser i de kampene som betyr mer. Det er også en naturlig konsekvens at det blir sånn når man ikke spiller om poeng, avslutter han.

Vålerenga – Lillestrøm 3-3 (1-1)
Treningskamp, Jessheim Stadion

Mål Vålerenga: 1-1 Ronny Johnsen (33), 2-1 Daniel Fredheim Holm (53) og 3-1 Daniel Fredheim Holm (59)

Vålerengas lag: Øyvind Bolthof - Jarl André Storbæk, Kjetil Wæhler, Tom Henning Hovi (André Muri inn 45), Allan K. Jepsen - Freddy dos Santos (Fredrik Carlsen inn 88), Christian Grindheim (Harmeet Singh inn 79), Ronny Johnsen (Alexander Mathisen inn 45), Morten Berre - Daniel Fredheim Holm, Rune Lange (Jalal El-Gharbi inn 86)

STOR KAMP: Daniel Fredheim Holm var kampens profil med to scoringer og en assist i treninskampen mot Lillestrøm. Her i kamp om ballen mot Robert Koren i seriekampen på Åråsen i september (Foto: Digitalsport)
STOR KAMP: Daniel Fredheim Holm var kampens profil med to scoringer og en assist i treninskampen mot Lillestrøm. Her i kamp om ballen mot Robert Koren i seriekampen på Åråsen i september (Foto: Digitalsport)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere