– Etter at TikTok har fått sitt, sitter jeg så langt igjen med rundt 85.000 kroner, sier Daniel Christensen til Nettavisen.

Les også: Facebook-mareritt: Eksperter kommer med dyster spådom

Da han pratet med trd.by en ukes tid etter at han startet, hadde han allerede tjent 50.000 kroner. Pengene tjener han ved at folk som ser på direktesendingene hans på det sosiale mediet TikTok gir han donasjoner i forskjellige størrelser.

Her kan du se hvordan det fungerer:

@bobtheshoplifter

Dettte er i allefall unikt content 😳 Sjekk ut liven! #fyp #norge

♬ original sound - BobTheShoplifter • Daniel

Trønderen har vært aktiv på appen i lang tid, men det tok ikke virkelig av før den 13. januar i år.

Les også: Avliver populær koronateori: – Ikke den eneste falske nyheten vi har sett

19-åringen er en dyktig programmerer og kodet en helt vanlig kvitteringsprinter til å skrive ut brukernavnet på de som velger å følge ham på TikTok under livesendingene. Etter hvert kjøpte han en ny printer som skriver ut brukernavnet til de som velger å gi han donasjoner.

– Jeg har brukt omtrent 1,8 kilometer med printerpapir. Jeg ruller opp papiret igjen etterpå, slik at det tar mindre plass i papiravfallet, sier Christensen til Nettavisen.

Da han startet med printing hadde han omtrent 7.000 følgere. I skrivende stund har han drøyt 147.000 følgere. 31 prosent er fra USA, 15 prosent fra Storbritannia, mens 18 prosent av følgerne er fra Norge.

Les også: - Han er trolig den mest notoriske og ledende vaksinemotstanderen nå

– Statistikken viser at jeg har nådd ut til 1,8 millioner unike mennesker. Det er skremmende mange som har sett meg skrive ut papir, ler Christensen.

Han har hatt omtrent 5.000 kroner i utgifter til blant annet printere og papir.

– Det første jeg gjorde da jeg begynte å tjene penger var å donere en del til andre norske streamere, jeg brukte også en del penger på en giveaway da jeg nådde 100.000 følgere. Resten av pengene har jeg tenkt til å investere i nytt utstyr, sier Christensen.

Han har tidligere hatt suksess med å la TikTok-brukere styre robotstøvsugeren sin, samt la de styre lyspærene i leiligheten.

– Jeg gir seerne mine en unik mulighet til interaktivitet man ikke får andre steder på appen og noe ingen andre har laget før. Det finnes noen som har kopiert ideen min med printeren, men de har ikke hatt i nærheten av like stor suksess. Det er ikke helt tullete at så mange har sett på sendingene mine, det at jeg gir de noe ingen har sett før skaper nok en slags interesse og nysgjerrighet, sier Christensen til Nettavisen.

Les også: Alphabet nesten doblet årsresultatet

Han har planen klar for hva hans neste stunt skal være:

– Jeg har tre kameraer i leiligheten som jeg skal la følgerne mine styre via chatten, sier Christensen.

Les også: Spotifys markedsverdi er halvert på ett år - Neil Young dro giganten helt til bunns