RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Daniel og Arni tilbake

Sist oppdatert:
ANFI DEL MAR (vif.no): Arni Gautur Arason og Daniel Fredheim Holm sto begge over Royal League på grunn av skader. Nå er begge på plass på Gran Canaria og er i full trening.

Daniel Fredheim Holm var inspirert under spilleøkta og viste detaljer som tyder på at formen fra høstens serieinnspurt ikke er så langt unna. Arni Gautur Arason var også i aksjon og deltok på en lang keeper-økt med Øyvind Bolthof og trener Gjermund Østby.

- Det kjentes ganske bra ut i dag. Jeg var nok litt mer forsiktig enn vanlig, det er lenge siden jeg gjorde denne type bevegelser. Det var veldig godt å komme i gang igjen og jeg føler at jeg fikk positive signaler i dag, sier Arason til vif.no.

- Jeg satser på å være med på det meste her nede, men jeg vil nok ta noen forbehold i begynnelsen. Det er viktig å ikke overbelaste kneet den første tiden.

Den islandske landslagskeeperen opererte kneet for to måneder siden etter å ha slitt med jumpers knee en periode.

- Det har vært mye alternativ trening de siste månedene, så det er godt å være i gang igjen. Målet mitt har hele tiden vært at jeg skulle være tilbake igjen i disse tider og jeg er glad for at jeg ikke har støtt på noen problemer på veien. Nå gleder jeg meg til fortsettelsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere