RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dans deg til flat mage

Sist oppdatert:
Vil du ha like flat mage som Shakira, Amy Winehouse og Beyonce?

(SIDE2): Det er ikke så mye underhudsfett eller naturlige «bulker» å se på de bare magene til stjerner som Shakira, Amy Winehouse, Kylie Minouge eller Beyonce.

Få vaskebrett
De store stjernene har klart å bli kvitt magefettet og hemmeligheten ligger i dansetrinnene og ikke i de tradisjonelle sit-ups'ene, skriver Ivillage.

Når Shakira står der og vrikker på hoftene så trener hun altså magen på best tenkelige måte.

Trenger du råd om trening? Les Cornelis Elander' treningsblogg her

Brenn max. kalorier
I tillegg til å holde deg i form får du også bedre koordinasjon, balanse og fleksibilitet av å danse.

- Dans er en morsom, kardiovaskulær treningsform, og du kan brenne opp mot 400-500 kalorier per.time. Dog dette er et grovt overslag som ikke tar hensyn til intensiteten, sier Anna Snook som er daglig leder for «Degrees of Fitness Exercise Physiology company».

Derfor er det god trening
Det som er bra med dansetrening er at musklene jobber sammen i par og du må styrke begge muskelgruppene for å motvirke ubalanse. Anna Snook påpeker at det er viktig å fokusere like mye på å styrke ryggmusklene som magemusklene.

Dansen trener hele magen din fordi dansetrinnene gjør at du beveger hoftene og midjen mye fra fra side til side. Det er derfor lettere å få en definert mage ved å danse. I kombinasjon med annen magetrening er du nesten garantert en six-pack dersom du kombinerer dansetrening med et balansert kosthold.

LES MER OM HELSE, TRENING OG VELVÆRE HER

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere