Gå til sidens hovedinnhold

Danse-Daniel kommer til Ullevaal på lørdag

Lørdag 20. august er det Barnas dag i Ullevaal sentrum, og Norske talenter-vinneren Daniel dukker opp på scenen. Fokus rettes også mot sultkatastrofen på Afrikas horn.

ULLEVAAL STADION: Klokka 15.00 entrer 11-åringen, som vant talentkonkurransen Norske talenter på TV2 i vår, scenen på Ullevaal Sentrum, handelsområdet på stadion.

Del på Facebook

Daniel Johansen Elmrharis dansestil ble av dommer Adil Kahn sammenliknet med Michael Jackson.

Se Daniels finaleopptreden i denne Youtube-videoen. Artikkene fortsetter under videoen.

Les mer om Daniel her:
Daniel tatt i mot som en superstjerne
Daniel rett fra leirskole til direkte-TV!
Daniel danser på fredag

Pop-prinsessen kommer

Etter ham kommer stjerneskuddet Lotta, som omtales som «Norges nye pop-prinsesse». Hun er kjent fra rollen som «Annie», og for to år siden kom hun med plata «Din egen stil», før hun nå i mai slapp singlen «Hvem eier».

(Artikkelen fortsetter under videoen)


Masse show

– To fakirer skal ha show for barna, tråbilkonkurranse, isskulpturbygging, stands fra lokale aktører, hoppeslott, grilling, surfesimulator, gratis is til barna, konkurranser, underholdning fra scenen, blant annet med Radioclowns fra Kjelsås, gratis omvisning på Ullevaal stadion i regi av Fotballmuseet..., svarer markedssjef Øystein Aurlien på Ullevaal Sentrum på spørsmål om hva som venter besøkende på lørdag.

LES OGSÅ: Øystein gir bort profileringsplass

Viktig samarbeid med Røde Kors

Men det blir ikke bare fest, moro og handel.

– Det viktigste er samarbeidet med Røde Kors – både sentralt og med lokallaget i Nordre Aker, sier Aurlien.

Etter hendelsene 22. juli tok Aurlien kontakt med Nordre Aker Røde Kors, som umiddelbart tente på ideen om et samarbeid.

– Vi ønsker også å rette blikket ut fra Norge, og til krisen på Afrikas horn. Lørdag 20. august skal derfor øremerkes til å samle inn så mye som mulig til sultkatastrofen. Bøsser vil være her, og vi jobber videre med litt ulike aktiviteter for å få samlet inn mest mulig denne dagen.

Flere muligheter

Og det er flere muligheter for å bidra, kan vi lese på Røde Kors sine nettsider:

«Alle som bor i området rundt Ullevaal Sentrum er kjent for sitt samhold, solidaritet, raushet og omsorg. Når vi 20. august skal ha en Barnas Dag på Ullevaal skal vi benytte anledningen til å samle inn så mye vi kan til Røde Kors og innsatsen for de sultrammede barn på Afrikas horn».

– Nordre Aker – solidaritet og frivillighet

– Kjøpesentrene i Norge er de nye møteplassene, de sosiale torgene der folk møtes. Vi har ambisjoner med Ullevaal, at det skal bli et torg, et samlingspunkt lokalt, og at vi skal bygge opp om det særnorske og det som jeg mener Nordre Aker kjennetegnes av: Et sterkt samhold, solidaritet, frivillighet, og et Norge i miniatyr. I nærområdet rundt her stiller vi opp for hverandre! sier Aurlien, som ønsker velkommen mellom klokken 9 og 17 på lørdag.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping