Gå til sidens hovedinnhold

Dansefeber på Røa

Det var latinske tilstander på Art Musikalskole på Røa da dansekurset Skal vi danse satte i gang torsdag kveld. Både unge og voksne svingte seg til rytmene og beviste at dansen har ingen aldersgrense.

RØA: Skal vi danse- kurset skal foregå gjennom tre uker og det er dansene salsa, vals og samba som står på timeplanen. Med dansesjangre som salsa og samba ble det altså mye hoftevrikking på Art Musikalskole.
Det er ti stykker som har meldt seg på kurset, single så vel som par, unge så vel som eldre.

- Imponert

- Dette er et kurs for alle, og responsen har vært veldig bra! Selv syns jeg det er kjempe moro, forteller en opprømt instruktør, Geir Gundersen.
Og selv om det er en viss aldersforskjell blant deltagerne, innrømmer Gundersen at han ikke legger merke til det i det hele tatt.
- Alle parene på kurset er på et veldig jevnt og høyt nivå. Jeg har faktisk aldri hatt elever som er på så jevnt nivå, så jeg er veldig imponert av dem, berømmer han videre.
Og instruktøren er sikker på det blir en gjentakelse av lignende kurs etter tilbakemeldingen han har fått, som er bare positiv.

Danseglede

Et av parene som var på dansekurset var Magnus Johannessen (18) og Julie Bjanes (16). De behersket de latinske rytmene og svingte seg sammen - til stor fryd.
- Vi meldte oss på kurset for vi ville prøve noe nytt sammen, og vi er kjempe fornøyde, forteller Johannessen.
Han berømmer instruktøren på det varmeste.
- Det hadde ikke vært så morsomt uten instruktøren vår, han er kjempe flink!

Ina Løvdal (40) instruerer yoga på samme sted og syns dansingen var et spennende tilbud hun ville være med på.
- Det var veldig, veldig gøy, forteller hun andpustent før hun danser av gårde til neste time.

Reklame

Kurs: Slik handler du Bitcoin