RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dansefeber på Wii

Sist oppdatert:
Til høsten kan du riste løs med «Boogie».

(Spillmagasinet): Den amerikanske spillkjempen EA er ikke akkurat kjent for å lage de mest kreative spillene, det går stort sett i oppfølgere og lignende. Wii-avdelingen deres har tydeligvis planer om å gjøre noe med det, blant annet byr snowboardspillet «SSX Blur» på et deilig og ikke minst annerledes kontrollsystem.

Nå jobber deler av Wii-gjengen med dansespillet «Boogie», som ser ut til å kunne konkurrere med både «Singstar», «Buzz» og «Guitar Hero» om å være festspillenes konge. I tillegg til å se utrolig pent ut, virker det fabelaktig artig.

Du danser ved å bevege og trykke på fjernkontrollen og nunchuken, og spillet gir deg ingen instruksjoner av typen «Opp», «Venstre», «Opp». Istedenfor gjør du som du selv vil, også får du skryt når «Boogie» synes at du gjør det bra.

Spillet inneholder også en «Singstar»-lignende karaokemodus, og skal etter planen by på rundt 40 sanger. EA planlegger å få med alt fra gamle 60-talls slagere og til dagens hits, med andre ord bør det være noe for enhver smak.

Nøyaktig hvordan kontrollen fungerer og vurderingene foretas er vi ikke helt sikre på, men vi gleder oss likevel. «Boogie» lanseres til Wii 9.august.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere