Gå til sidens hovedinnhold

Danset for samhold

Barn og unge sto i sentrum da Mela-festivalen ble arrangert på Årvoll gård.

ÅRVOLL: For andre året på rad ble Melafestivalen arrangert på Årvoll gård. Hovedhensikten med arrangementet er at mennesker i nærmiljøet skal møtes for å utveksle kulturer.

Mangfoldet og samarbeidet under et slikt arrangement er helt spesielt. For en herlig dag, sier kultursjef i Bydel Bjerke, Lars Grasmo.

En folkefest

På Årvoll gård ble det servert mat fra alle verdensdeler og en rekke artister og dansere viste seg fram på scenen. Indisk og tamilsk dans, hip hop på spansk og klassisk kormusikk var bare noen av sjangrene som sto på menyen søndag formiddag.

Til tross for duskregn var tunet på Årvoll fylt til randen av folk fra hele hovedstaden. Flere titalls nasjonaliteter var representert og unge som gamle bidro til folkefest.

Melakoordinator i Bydel Bjerke, Meena Grover, mener at helgens festival var en stor suksess på alle måter.

Målet vårt med festivalen er å få folk til å møtes og dele kulturer. Det klarte vi, forteller hun til Lokalavisen Groruddalen.

Saraniya Deavakumar (8) er en del av den tamilske dansegruppen Salangai Narthanalayam.

Fornøyde artister

8-åringen forteller at det var gøy å stå på scenen. Sammen med flere unge dansere viste hun god rytme gjennom et tamilsk musikkeventyr.

Jeg er veldig glad i å danse, og jeg føler at det gikk bra på scenen. Vi fikk vist oss fram på en god måte, sier hun fornøyd.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping