*Nettavisen* Nyheter.

Dansk par fengslet i fire uker for drapsforsøk

Aalborg (NTB): En mann og en kvinne er varetektsfengslet i fire uker, siktet for drapsforsøk mot en 48 år gammel nordmann i byen Løkken på vestkysten av Jylland lørdag kveld. Mannen er fortsatt kritisk skadd.

De to, en 27 år gammel mann og en 23 år gammel kvinne fra Aarhus-området, ble mandag formiddag fremstilt for varetektsfengsling i retten i Hjørring.

- Fengslingsmøtet gikk for lukkede dører, og jeg kan ikke gi noen opplysninger om saken. De to ble fengslet i fire uker med brev- og besøksforbud, sier visepolitikommissær Henrik Staal i Nord-Jylland politidistrikt til NTB.

Nordmannen skal ha blitt påkjørt da han stilte seg i veien for parets bil. De var i ferd med å stikke av etter en voldsepisode på en nattklubb. De to ble stanset kort tid etter på en motorvei.

- Vi har siktet dem for drapsforsøk fordi vi mener det er snakk om en bevisst påkjørsel, sa vaktsjef Poul Badsberg i Nord-Jylland politidistrikt i helgen.

Nordmannen, som ble funnet bevisstløs med store hodeskader, er bosatt i Løkken. Ifølge Fædrelandsvennen er han opprinnelig fra Kristiansand. Han ligger nå i kunstig koma på Aalborg sykehus. Ifølge Staal er tilstanden stabil. (©NTB)

Annonsebilag