RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Danske Bank gir opp Gjensidige NOR

Sist oppdatert:
Konsernsjef Peter Straarup i Danske Bank innser at slaget om Gjensidige NOR og Olav Hytta (bildet) er tapt
Danske Bank innser sitt nederlag i kampen om Gjensidge NOR, selv om den danske banken har signalisert villighet til å by mer enn DnB, melder Jyllandsposten.

- Vi har ikke planer om å komme med et bud. Vi har vært i Norge og har laget et forslag frem for ledelsen som er betydelig bedre enn det forslaget som ligger der på det nåværende tispunkt. Der har man sagt at man heller vil forhandle videre med DnB, etter at de forbedret fusjonstilbudet. Det kan vi bare ta til etterretning. Vi har ingen ambisjon om å sparke inn døren, så vi følger bare med på utviklingen, sier konsernsjef Peter Straarup i Danske Bank.

I artikkelen i Jyllandsposten heter det at nordmenn er kjent for å la seg styre av sterkt nasjonalistiske følelser når store bedriftshandler skal gjennomføres. Det vises til de lange prosessene rundt Danske Banks kjøp av Fokus Bank og Nordeas kjøp av Kreditkassen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere