*Nettavisen* Nyheter.

Danskeprinsen hos «heksedoktor»

Foto: Åserud, Lise

Prins Henrik måtte sove med kål på magen.

28.01.08 16:54

(SIDE2): Prins Henrik, dronning Margrethes ektemann, ønsker ifølge danske Ekstra Bladet å få litt mindre mage, og har dermed lagt seg inn på et eksklusivt italiensk kursted i nærheten av Luganosjøen.

For 40.000 kroner i uken får han hjelp av den franske naturlegen Alain Mességué, som har satt ham på en streng diett, kombinert med temmelig alternative behandlingsmetoder.

Prins Henrik må blant annet ta daglige fot- og håndbad i urtete, og han måtte sove med en kålblanding på magen for å rense leveren for giftstoffer.

- Skal jeg være grov, vil jeg si at det er på grensen til å narre penger fra folk som åpenbart er desperate etter å prøve noen alternative ting, sier forskningsleder ved Københavns Universitet, Thomas Meinert Larsen, til avisen.

- 40.000 kroner i uken høres voldsomt dyrt ut. Det kan vi gjøre mye billigere og bedre her hjemme. De fleste vil bli slankere hvis man spiser sunt og holder seg i form, mener Thomas Meinert Larsen, som har en Ph.D. i fedmeforskning.

Og det er ikke bare prinsen som har sjekket inn på kursstedet. Flere av vennene hans har og tatt turen for å bli slankere og hjelpe prinsen med motivasjonen.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag