RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dårlig digital dating

Alle har et forhold til sjekking. Dessverre blir ikke resultatet noe særlig når motparten er både digital og kjedelig, og dialogen er skrevet på forhånd. Som i «Sprung».

Du styrer en gutt eller jente som gjennom ulike scener skal prøve å sjekke opp motparten eller utnytte vennene dine for og komme nærmere han/henne. I alt er det 50 scener, og du får testet dine sjekkegenskaper på blant annet et skisted og en sportsarena. All samtale er tekst og spillet benytter begge skjermene. Den øverste skjermen viser det motparten sier mens den nederste viser dine valg og reaksjoner.

Under spillets gang får du ulike gjenstander. Disse må brukes til rett tid, den riktige deodoranten gjør susen når andre skal imponeres. Dessverre vet du bestandig når en ting skal i ilden, og vanskelighetsgraden på disse valgene befinner seg godt under nullpunktet.

Uheldigvis er ikke det alt. «Sprung» innehar ikke evnen til å underholde. Dialogen er kjedelig, vitsene platte og innpakning så teit at du vrir deg i stolen hver gang en ny person eller situasjon presenteres. Tro meg når jeg sier at du så absolutt ikke vil ha dette spillet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere