RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: NESCAFE

Dårlig plass på kjøkkenbenken?

Sist oppdatert:
Sjekk ut Mini Me! HTML EMBED

Bor du i kollektiv, har liten plass til elektroniske artikler eller bare liker den minimalistiske stilen? Ingen grunn til bekymring! NESCAFÉ Dolce Gusto introduserer nå den mest kompakte kapselmaskin til dags dato.

- Mini Me er den perfekte løsning til personer uten all verdens bordplass, som ikke vil gå på kompromiss med design og muligheten for å lage en masse drikkevarianter. Med sin smarte, organiske form og med sitt kompakte design appellerer den til en ung og trendy forbruker, sier Simone Elkjær Holm, i NESCAFÉ Dolce Gusto.

Mini Me er NESCAFÉ Dolce Gustos siste tilskudd av små, hendige kaffemaskiner, som med sin lille størrelse er lett å få plass til, selv om du bor i kollektiv, tar den med på hytta eller bare har dårlig plass på kjøkkenet.

Mini Me kommer i 3 farger; grå, hvit og rød og kunne kjøpes i butikk fra 1. september 2013.

Den kompakte maskinen kan tross sin størrelse lage et bredt utvalg kaffedrikker, alt fra kaffelatte, espresso og varm kakao, til Chai latte og is-cappuccino.

Kaffemaskinen og kapslene kan bestilles her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere