RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dårlige meningsmålinger for Gordon Brown

London (NTB-Reuters): To nye meningsmålinger er dårlig nytt for statsminister Gordon Brown. Begge viser at Labour fortsatt ligger langt bak de konservative.

I en måling av YouGov for Sunday Times har Labour en framgang på 3 prosentpoeng til 28 prosent, men de konservative ligger ennå langt foran med 42 prosent, uendret i forhold til forrige måling.

ICMs måling for Sunday Mirror gir Labour 26 prosent, ned 1 prosentpoeng, mens de konservative får 43 prosent, fram 2 prosentpoeng.

Med parlamentsvalget mindre enn et år unna har Brown forsøkt å øke oppslutningen om Labour etter det katastrofe EU-valget i juni. Han har fokusert på å få Storbritannia ut av den globale økonomiske krisen.

Likevel viser YouGov-målingen at briter flest ikke tror økonomien kommer til å bedres før tidligst neste år. Bare 7 prosent tror omsvinget har kommet, og 13 prosent håper det kommer i år.

70 prosent tror det ikke kommer før neste år eller året etter, og halvparten frykter at de eller en nær slektning skal miste jobben. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere