RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dårlige veiforhold på Sørlandet

Foto: Privat
Sist oppdatert:
Fem personer fraktet til sykehus etter ulykke med vogntog.

Fire voksne og et barn ble fraktet til sykehus etter en trafikkulykke på E18 ved Brekka øst for Voiehallingene lille julaften, skriver Agderposten.no.

Et vogntog skal ha kollidert med fem personbiler, men ingen av de involverte skal være alvorlig skadet.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 18.43.

- Det var fem personbiler og et vogntog som var involvert i ulykken. Det var en personbil som kjørte over i feil kjørebane og kolliderte med vogntoget. I tillegg var det en del andre biler som kjørte inn i disse bilene, sier operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Øyvind Andersen, til Nettavisen.

- Det var snakk om fire voksne og et spedbarn som er kjørt til sykehuset i Arendal. Men det skulle ikke være noe alvorlig. Men de er nå til undersøkelser på sykehuset, sier operasjonslederen.

Midlertidig stengt
Ulykken førte til at E18 mellom Arendal og Tvedestrand ble midlertidig stengt i én time, og bare etter 15 minutter var køen fem kilometer lang.

Men ved 19.50-tiden ble veien gjenåpnet for trafikk.

- Nå har vi akkurat åpnet E18 etter en trafikkulykke. Ellers er det snødekket og det snør bra. Det er kø like ved Arendal, men ellers går trafikken greit på Sørlandet. I Vest-Agder og Aust-Agder er det samme forholdene med snødekkede veier, sier Trond Ødegaard, vaktoperatør i Statens vegvesen, til Nettavisen.

Operasjonsleder Øyvind Andersen oppfordrer nå alle bilister til å holde avstand for å unngå flere ulykker på strekningen.

- Vi har hatt en del meldinger om vanskelig kjøreforhold, men det varierer veldig i Agder. I Risør skal det nesten være snøfritt, mens andre steder er det fullt kaos, sier han.

- Det blir selvfølgelig en del juletrafikk, så det ballet på seg en del køer i begge retninger etter ulykken, legger han til.

Julaften morgen opplyser operasjonsleder ved Agder politidistrikt at det er rolig på veiene og ingen meldinger om alvorlige ulykker.

Forsinkelser i flytrafikken
Snøkaos i Europa har også skapt store forsinkelser i flytrafikken på Oslo lufthavn. Ved 20.30-tiden onsdag kveld er det 24 ankomster, hovedsakelig fra utlandet, som er forsinket. I tillegg er fem avganger forsinket.

Sjekk flytider her.

Her er hovedoversikten over stengte veier jul og nyttår

Oppdatert oversikt over stengte veier og veier med kolonnekøring her

Les også: Sjekk juletrafikken her
Les også: Her er juleværet

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere