RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Data Repons kjøper svenskt

Sist oppdatert:
Med på kjøpet følger kunder som Volvo, Ericsson og Siemens.
Det norske IT-selskapet Data Respons vil styrke posisjonen innen embedded solutions og kjøper det svenske utviklingsselskapet Syrén Software. Det svenske embedded markedet er anslått å være fem ganger så stort som Norge.

- Syrén Software har noen av landets fremste eksperter innen teknisk softwareutvikling, og dette vil bidra til å forsterke Data Respons` kompetanseprofil i Sverige. I tillegg har de en rekke spennende referansekunder som blant annet Volvo, Ericsson, Siemens og Assa Abloy. Med dette får vi også et kontor i Gøteborg, som er et viktig område for oss fordi flere av våre største kunder er etablert her, sier administrerende direktør Kenneth Ragnvaldsen i Data Respons i en børsmeldning.

Ifølge meldingen vil Data Respons betale et vederlag på 6,2 millioner svenske kroner, med et tilleggsvederlag avhengig av resultat i 2007 og 2008. Total vederlag er anslått til å ligge på rundt 18 millioner svenske kroner. Justert for overskuddslikviditet i Syrén Software vil det samlede utlegget for Data Respons å bli 12 millioner svenske kroner.

Syrén Software ble etablert i 1998 og har 25 ansatte med kontor i Gøteborg. Syrén Software er en embedded solutions spesialist innen automotiv, telematikk og telekommunikasjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere