RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Data Respons med klar forbedring

Sist oppdatert:
It-selskapet Data Respons fortsetter å vise en god utvikling i salg og lønnsomhet, og merket en klar marginbedring i fjerde kvartal
Omsetning i fjerde kvartal økte med hele 73 prosent sammenlignet med samme periode i 2003 og endte på 83,9 millioner kroner.

Den sterke veksten har skjedd samtidig med at selskapet har klart å øke marginene. På EBITDA-basis, dritsresultat før avskrivninger, økte resultatet til 7,5 millioner, mot 1,7 millioner i fjerde kvartal 2003.

Resultat før skatt endte på 7 millioner kroner, opp fra 1 million i 2003.

Ifølge selskapet var det et økt salg av løsninger som var hovedforklaringen på marginhoppet.

- Det er spesielt gledelig at vår internasjonale modell for løsningssalg begynner å gi god avkastning, sier adm. direktør Kenneth Ragnvaldsen i Data Respons ASA.

- I 2005 skal vi i enda større grad fokusere på salg og markedsføring mot større løsningskunder. Det er slik vi skaper ytterligere lønnsomhet i forretningsmodellen. I tillegg skal vi jobbe hardt for en vellykket etablering i Tyskland. På dette grunnlag forventer vi at den lønnsomme veksten fortsetter, sier Ragnvaldsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere