*Nettavisen* Nyheter.

Date med en guvernørkandidat?

Voksenfilmskuespillerinnen Mary Carey stiller til valg som guvernørkandidat i California. De som hjelper henne i valgkampen blir belønnet med en date.

22.09.03 11:40

Sammen med Arnold Schwarzenegger er Carey blant de guvernørkandidatene som har fått mest oppmerksomhet i media. Arnold er kjent for de fleste, mens Careys karriere i voksenfilmer nok har vært ukjent for de fleste frem til hun stilte opp som guvernørkandidat. Men hun mangler ikke selvtillit.

- Arnold er en god kroppsbygger, men jeg er en bedre politiker og skuespiller. Mine filmer er mye bedre enn hans, uttalte hun til VG tidligere i høst.

$5.000 for en date
Dersom du ønsker å mer informasjon om den 23 år gamle ekstremt barmfagre blondinen kan hennes nettsider være nyttige. Her kan du blant annet lese om hvordan hun ønsker å gjøre California bedre for innbyggerne dersom hun blir guvernør. Vi nøyer oss med å liste opp noen av punktene på denne listen.

- Skattlegging av brystoperasjoner.
- Utgifter til såkalte ”lap dances” bør være fradragsberettiget.
- Webkameraer i alle rommene i guvernørboligen.
- Tidligere kollegaer fra voksenfilmbransjen skal hyres inn som medhjelpere.
- Prosjektet ”Porn for Pistols” skal bidra til å fjerne håndvåpen fra gatene.

På sine nettsider ber hun også de besøkende om å donere penger til valgkampen. De som bidrar med mer enn 5.000 dollar sikrer seg også en date med Carey.

Her kan du besøke Mary Careys nettsider.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.