RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dateguiden for gamere

Sist oppdatert:
Våren er her, russen drikker seg drita og det er stille på spillfronten. På tide å starte «First Life».

(Spillmagasinet): Det er ofte et motsetningsforhold mellom å ha veldig god greie på spill og veldig god greie på damer.

Like ofte som vi får spørsmålet om «hva er best, Xbox 360 eller PS3?», mottar Spillmagasinet fra frustrerte lesere: «Hvordan får jeg dame!?».

Vi vil naturligvis våre lesere det aller beste, og har samlet en rekke råd for deg som håper på å være mer ute enn inne i sommer.

Les også:Her får du garantert date

«Tre sekunder»-regelen

Vi begynner med et tips fra den utmerkede sjekkeboka «The Game», en bok som burde leses av, ja, egentlig alle.

«Tre sekunder»-regelen sier at du skal ikke bruke mer enn tre sekunder fra du har sett en jente du kunne tenke deg å prate med, til du står foran henne og sier «Hei!».

På tre sekunder rekker du nemlig ikke å blir redd for å drite deg ut, begynne å revurdere om hun kanskje er for pen og så videre. Og dermed er spillet i gang.

Kle deg skikkelig

Førsteinntrykket er veldig viktig, og når du skal ut på byen for å huke tak i et eksemplar av det motsatte kjønn er det viktig å kle seg riktig.

Det vil si: La «World of Warcraft»-skjorta ligge hjemme. I skapet. Du kommer ikke to meter i nærheten av skjønnheten med Azeroth trykt over hele brystet. Hvis du absolutt må gå med spillklær, velg noe kult og retro fra 80-åra. Her er en finfin guide.

Bruk kvinnelist

Kvinner er, for å være ærlig, et mysterium for de fleste, og det kan lønne seg å jukse litt ved å sjekke ut alle jenters bibel, motemagasinet «The Cosmopolitan».

Her får du kanskje et blikk innenfor kvinners kryptiske liv, som kan holde deg unna de verste fallgruvene og uheldige utspill. Men vær forsiktig: Ikke pugg ting du absloutt ikke bør ha peiling på.

Starter du med kommentaren «Jøss, det der var noen skikkelig fine Manolo Blahnik» er sjansen stor for at hun traver i nøyaktig motsatt renting på sine, nettopp, Blahniker.

Mens vi er inne på tabuområder, unngå for en hver pris å prate om...

... Lara Croft. Jenter vet hvem hun er, og de hater henne. Lara Croft har digre pupper som står rett ut, og navnet hennes vil bare føre til en klisjéfylt diskusjon om hvor utrolig grunne menn er før hun dumper deg likevel.

... Jordan. Selv om du vet at menn heller ville gått ut med Lara Croft enn puppemodellen Jordan er det ikke nødvendig å trekke frem en virkelig jente som faktisk har større pupper enn Lara Croft.

... spill overhodet. Forestill deg at du har en kjæreste. Tenk så at hun inngående forklarer deg forskjellene på en lipliner fra Max Factor i forhold til Decleor. Kjedelig ut av en annen verden, ikke sant? Slik har jenter det overfor alt som har med spill å gjøre.

Så hva skal du gjøre da? Bruk masse selvironi, prat minst mulig, lytt mest til henne og dra henne med ut på dansegulvet.

Gå på dansekurs

På dansegulvet er det naturligvis en fordel å kunne danse. Vi anbefaler salsakurs. Stol på oss. Kan du vri noen latinske bevegelser ut av kroppen din, danser du horisontal rumba før du aner ordet av det.

Hør på Lara Croft

Da Spillmagasinet møtte Lara Croft i skikkelsen til modellen Karima Adebibe kunne vi naturlig ikke dy oss, men spørre om hun hadde et datingråd for gamere.

- Jeg liker gamere, de er så søte og forfriskende. Mitt datingtips må bli: Ikke være sjenert og vis at du er trygg på deg selv, sier Adebibe.

Endelig hjemme

Har du endelig klart å lure en troskyldig og vakker skapning med deg hjem, må du for all del ikke tror at du «er i boks», som det heter.

Tenk på «Far Cry», det er sjeldent du har rundet brettet, selv om du forledes til å tro det.

Er du en gamer av det vanlige slaget, regnet du kanskje ikke med at du faktisk skulle få sjansen til si «så her bor jeg da», og idet du viser henne inn blant grandiosarester og colaslanter er det stor sannsynlighet for at fem til ti spill ligger og slenger på bordet, sofaen eller gulvet. Ikke bra! Du har tre muligheter ut av denne sitasjonen:

  1. Ljug. Si at du har en svært syk nevø som du prøver å finne et passende spill til.
  2. Ljug. Si at du jobber med spill, at en meget viktig deadline henger over deg, og at du straks skal få ryddet bort dette rasket.
  3. Ljug. Si at du ikke kunne finne «Singstar» tidligere i dag, og fikk helt panikk. Heldigvis sto spillet akkurat der det skulle. Pent ryddet bort i hyllen.

Det kan gå bra at EN spillkonsoll står fremme ved TV-en. Har du imidlertid to støvsamlere uforsvarlig stablet oppå din 50-tommer, er du ute og sykler.

Dersom tre konsoller durer i tussmørket har den livredde jenta snudd i døra lenge før du får sagt «dette er egentlig min brors leilighet».

Hold litt avstand

Nå må du la henne få litt fred og ro. Spør henne hva hun vil ha å drikke, og gjem deg unna i kjøkkenkroken en stund. Og for all del, ikke foreslå å spille «Splinter Cell». Ikke slå på et spill før du er nødt til å:

Vise dine myke sider. Merker du at tvilen hennes ikke lenger kommer deg til gode, og hun sikkert spør seg selv hvorfor hun ble med hjem, er det på tide å dra frem, jepp, «Singstar». Få henne med på en duett, og håp på det beste.

Skulle det likevel gå som sist lørdag, er det bare å gjøre hva vi gamere har gjort hele livet: Prøve igjen. Til slutt går det.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere