RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dato for Deltana-tildeling klar

Sist oppdatert:
De venezuelanske myndightene bekrefter nå at de to siste gassblokkene på Deletana Plataforma skal tildeles i slutten av november. Statoil krysser fingrene for 29. november
En senior representant i den venezuelanske regjeringen bekrefter nå til nyhetsbyrået Dow Jones Newswire at tildeling av de to siste blokkene på det store gassfeltet Plataforma Deltana offshore Venezuela vil skje lørdag 29. november.

- Vi vil motta tilbudene 27. november og på den 29. november vil vi tildele blokkene, sa viseoljeminister Luis Vierma i en tv-overført pressekonferanse i går kveld norsk tid.

Vierma er i Washington sammen med oljeminister Rafael Ramirez og sjefen for statsoljeselskapet PDVSA, Ali Rodriguez.

Statoil er blant de fjorten internasjonale oljeselskapene som konkurrerer om de to blokkene, De to første blokkene ble tildelt i februar i år til henholdsvis Statoil og ChevronTexaco.

Det er ventet at Deltana-området som består av fem blokker, skal inneholde omkring 38 billioner kubikkfot med naturgass.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere