*Nettavisen* Nyheter.

Datoen klar for «Alan Wake»

Foto: (Microsoft/Remedy)

Kryss av i kalenderen for «Alan Wake», «Dead Rising 2» og betatesten av «Halo: Reach».

15.02.10 12:56

Under Microsofts spillevent X10 i San Francisco ble slippdatoene for en rekke av Microsofts største spill i 2010 annonsert.

Endelig klart for «Alan Wake»

Først ut blant hovedlanseringene er «Alan Wake» som slippes 21. mai 2010. «Final Fantasy XIII» kommer som kjent 9. mars, mens zombieslaktespillet «Dead Rising 2» kommer den 3. september.

I forkant av «Dead Rising 2» slipper dessuten Microsoft prologen «Dead Rising 2: CASE ZERO» til Xbox Live som skal gi spillere det første glimtet av historien i hovedspillet.

Du som skal være med i flerspillertesten av «Halo: Reach», bør huke av datoen mandag 3. mai i kalenderen.

- Fantastisk år

- Dette kommer til å bli et fantastisk år for Xbox 360 og spillere. Det er vårt største og banebrytende år til nå, fylt med spill og underholdning du ikke finner andre steder, sier nestformann Phil Spencer i Microsoft Game Studios i en kommentar.

Se videodokumentaren «Once more unto the breach» til «Halo: Reach»
(Artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED

2010 er også året for lanseringen av Natal, Microsofts prosjekt for kontrollerfri spilling. Teknologien skal være klar for markedet innen juleferien 2010. Microsoft har ikke annonsert pris eller spesielle spill tilknyttet Natal, men det er forventet at tilbehøret skal bli billig. Det er også klart at sensoren vil fungere med alle utgaver av Xbox 360.

Les mer om det hele på samlesiden for Natal.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.