*Nettavisen* Nyheter.

Datoen klar for «Halo: Reach»

Foto: (Bungie)

Kan nye salgsrekorder ryke denne sensommeren?

25.05.10 10:26

Så er det endelig klart når Xbox 360-spillere får «Halo: Reach». Ifølge Gamespot får spillet et verdensomspennende slipp 14. september. Japan må imidlertid vente en dag ekstra, men det blir trolig ikke landesorg der i gården av den grunn.

HTML EMBED

Dette blir antageligvis Bungies siste spill i Halo-serien. Utvikleren har nemlig signert en tiårsavtale med Activision, der man vil sette i gang med «Bungies neste store actiontittel». Microsoft beholder imidlertid rettighetene til Halo-universet.

LES OGSÅ: Alt om «Halo»-skaperens nye planer

Alle som kjøpte «Halo: ODST» fikk tilgangen til flerspillerbetaen i Reach, som varte i litt over to uker. Denne ble besøkt av rundt 2,7 millioner spillere, så salgspotensialet er i hvert fall helt kurant.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Bungie)

Mer fra Gamer.no:

«Reach»-spillet foregår før handlingen i klassiske «Halo: Combat Evolved» fra 2001. Her fortelles historien om forsvaret av planeten Reach, og vi følger en gruppe Spartanere (enheter av samme type som Master Chief). Forvent deg tonnevis av action, og at serien vender tilbake til «Combat Evolved»-røttene.

Ifølge Microsoft har Halo-serien solgt i overkant av 34 millioner kopier så langt, et tall som vil stige markant fra og med 14. september.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.