RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Datoen klar for «Kane & Lynch 2»

Sist oppdatert:
Kommer i august. Sjekk den endelige datoen her.

Square Enix har annonsert at «Kane & Lynch 2: Dog Days» slippes til PC, PS3 og Xbox 360 den 27. august. 2010. Denne gangen følger vi de to kriminelle utskuddene gjennom 48 timer med helvete, og som du kan se av traileren nedenfor, har utviklerne lagt vekt på en dokumentarisk fortellerstil.

- Vi tror at det den unike visuelle stilen og ubøyelige gameplay har skapt en intensistet som aldri tidligere er levert i et spill, sier IO Interactive-sjef Niels Jørgensen i en kommentar.

Første gangen vi møtte de Kane og Lynch var vi travelt opptatt med våre andre venner Altair, Commander Shepard og ikke minst Mario. Men til tross for det uheldige lanseringstidspunktet i 2007, gjorde nykommerne inntrykk.

Ikke minst takket være de litt spesielle hovedpersonene. Den gang jaktet psykopaten Lynch og den angrende leiesoldaten Kanes på organisasjonen The7 i «Kane & Lynch: Dead Men». Nå ser det ut til at kompisene har planer for et kupp i Shanghai - som ikke går helt etter planen.

Nedenfor ser du debuttraileren til «Kane and Lynch 2: Dog Days»

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere