RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Datoen klar for Red Dead Redemption

(Rockstar)
Sist oppdatert:
Rockstar tar seg god tid med westernskytespillet Red Dead Redemption.

I 2004 ga GTA-skaperne Rockstar ut cowboyspillet Red Dead Revolver, et nirvana for alle som en gang har drømt om en cowboyhatt, eller himmelen for deg som bare liker enormt gode skytespill.

Selv om westernkulturen er som skapt for spill - med enkle rollefigurer, tydelig skille mellom det gode, det onde, det stygge og tonnevis med kuler og krutt - er det ikke mange spill som utforsker sjangeren. Gun , Call of Juarez og nevnte Red Dead Revolver er blant de få minneverdige.

Red Dead Redemption i april

Men snart er det klart for Rockstars oppfølger av 2004-suksessen. Studioet annonserer at Red Dead Redemption slippes til PS3 og Xbox 360 30. april 2010 i Europa.

- Dette er vårt syn på det amerikanske Vesten: Vakkert, blodig og stappfull av action. Spillet har blitt utviklet med den samme produksjonsverdi og omtanke for detaljer som vi legger i alle våre prosjekter, sier Rockstars Sam Houser i en kommentar.

Rockstar står blant annet bak den prisvinnende spillserien Grand Theft Auto, The Warriors, Bully og Midnight Club.

- Mitt navn er John Marston

I Red Dead Redemption følger vi den tidligere lovløse cowboyen John Marston, som leter etter medlemmene i sin tidligere gjeng. Men oppgaven er ikke lett når myndighetene utpresser han og Marston har en familie å tenke på.

Red Dead Redemption er bygget som en åpen verden og kjører på Rockstars egenutviklede spillmotor, Rage (Rockstar Advanced Game Engine) samt fysikkmotoren Natural Motion’s Euphoria - den samme som ble brukt i GTA IV og Midnight Club: Los Angeles.

Se traileren "My name is John Marston" til Red Dead Redemption:

HTML EMBED

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere