RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Datter (10) så drapet

Sist oppdatert:
Den ti år gamle datteren var i huset da moren (37) ble knivdrept i sitt eget hjem på Hylkje torsdag.

Jenta skal ha vært vitne til at moren ble drept med kniv, ifølge VG. Politiet tror hun ble drept av en 34-årig kamerat. Mannen hadde vært venner med drapsofferet i et halvt år før drapet torsdag, og bare to dager tidligere rømte han fra lukket avdeling på Sandviken sykehus, hvor han var psykiatrisk pasient.

Foreldreløs
Datteren hadde også besøk av en jevnaldrende venninne. Begge var inne i huset på drapstidspunktet, ifølge Bergensavisen. Politiinspektør Svein Erik Krogvold bekrefter til Bergens Tidende at også morens venninne, som bor i huset, var til stede under drapet.

Jenta blir nå tatt hånd om av nær familie og kriseteam fra Bergen kommune. For tre år siden mistet hun sin far og er nå foreldreløs.

Ikke forklart seg
Den drapssiktede 34-åringen framstilles for varetektsfengsling i Bergen tingrett lørdag formiddag. Ennå har han ikke forklart seg for politiet, etter råd fra sin forsvarer Edvard Bakke. Politiet vet derfor ingenting om et eventuelt motiv for drapet.

- Vi har startet etterforskningen på flere forskjellige hold, og mye arbeid gjenstår. Vi har så langt ikke funnet noe motiv for drapet, sier Krogvold til BA.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere