RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Davy skal slutte å "råkjøre"

Sist oppdatert:
Davy skal kjøre saktere, Kvisvik skal gi gull til Brann, Vollvik skal bruke bena mer – les nyttårsforsettene til kjendisene!

Populære Davy Wathne har som nyttårsforsett å holde fartsgrensen – han ønsker ikke å ta en Vollvik og bli fotgjenger.

iBergen.no tok en ringerunde til kjente ansikter for å høre hva de har som nyttårsforsett. Enkelte er overbevist om at de skal klare forsettene, mens andre rister hodene når vi never den slags. Sportsankeret i TV 2, Davy, er krystallklar på hva han skal forbedre.

Mer romantiske middager

– Jeg skal kjøre saktere, spise saktere og snakke saktere. Fartsgrensene er noe som gjelder for alle, inkludert meg selv. Jeg glemmer meg av og til, men skal skjerpe meg. Jeg skal også prøve å snakke saktere slik at folk får med seg hva jeg sier når jeg er på luften. Jeg har fått noen tilbakemeldinger på det punktet som jeg synes var trist. Jeg må også spise saktere for at jeg og min kjæreste skal kunne ha romantiske middager sammen. Nå er det nesten slik at vi spiser hver for oss og den romantiske effekten glir litt ut, sier Davy ettergitt av latter.

Friele tror ikke på nyttårsforsett

På den andre siden av bordet sitter ordfører i Bergen Herman Friele. Han har ikke nyttårsforsett – grunnen er enkel:

– Jeg tror ikke på den slags. Jeg tror at folk flest er dårlig til å overholde slike løfter overfor en selv. Jeg drikker lite og kommer til å fortsette å ta meg et glass rødvin. En sigar i ny og ne kommer jeg også til å fortsette med. Så er jeg en vanlig mosjonist så har ikke behov for å trene mer. Alt i alt lever jeg et godt liv og er fornøyd med det, sier Friele.

Vollvik skal bruke bena

Førerkortløse Idar Vollvik skal trappe ned på business og ta bena fatt i større grad enn før.

- Jeg skal bli sprekere, trappe ned på forretningssiden og ta flere turer i skog og mark. Kanskje skal jeg være mer aktiv i bedriftslaget mitt, sier milliardæren.

Kvisvik vil gi gull til Brann

Legende for alltid i Bergen Raymond Kvisvik har følgende gladmelding til bergensere:

– Jeg har tre nyttårsforsett: 1 å spille så godt for Fredrikstad at Brann får seriegull. Det er lenge siden det har blitt seriegull i Bergen, så jeg håper å bidra til det. 2 komme tilbake på landslaget. 3 slå en tunnel på Bengt Sæternes, sier Kvisvik, som anslår at det siste forsettet er det mest realistiske..

Slutter som støttemedlem

Værdame hos TV 2 May Lisbeth Myrvang vil komme i bedre form.

– Jeg har vært støttemedlem hos SATS den siste tiden, det skal det bli slutt på. Etter å ha stått på ski i Trysil har jeg merket at jeg trenger å trene bena mer, sier Myrvang og ler godt.

Naken-Lene fortsatt uten klær

Mye omtalte naken-Lene sist sett utenfor politihuset i Bergen uten klær, har ingen planer om å bruke mer klær.

– Jeg skal fortsette med det jeg gjør. Jeg trives med å være uten klær. Men noe jeg må bli bedre på er å bli mer bevisst på økonomien. Jeg er et økonomisk rotehode, forteller hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere